Het grootste fitness geheim...
29 juli 2021 
6 min. leestijd

Het grootste fitness geheim...

Ik hoop dat je rustig gaat zitten voor dit blogbericht want vandaag ga ik iets groots met je delen. Ik ben ervan overtuigd dat het de grootste fitness geheim is. Het geheim dat jou in staat brengt om het lichaam te creëren waar je al die jaren naartoe streeft.

Het is niet dat je niet traint of niet weet wat gezond eten is. Het is het gevoel alsof je nog net dat ‘ene ding’ mist dat je regelrecht naar je doel brengt.

Wees gerust. Ik ga je dat ‘ene ding’ vandaag vertellen, waardoor je consistent resultaten begint te boeken vanaf nu. Het is eigenlijk vrij simpel, en het wordt beschouwd als het meest belangrijkste fitness advies die je ooit zult krijgen.

Wat bedoel ik dan met je dagelijkse gewoontes? De dingen die je consistent op dagelijkse basis doet die je lichaamsvorm, kracht en conditie bepalen.

That’s it. Niets anders is belangrijker dan die dagelijkse gewoontes.

Het probleem is dat de meeste van ons schommelen met onze motivatie. Voor een periode eten we gezond en trainen we hard…en dan zakt motivatie even weg en vallen we weer terug in onze dagelijkse patronen. Dat geeft namelijk comfort en een veilig gevoel.

Je enige focus is, wanneer het aankomt op het creëren van je ideale lichaam, om je te houden aan een paar gezonde, dagelijkse gewoontes. Wanneer deze gezonde gewoontes eenmaal erin zitten, dan heb je goud te pakken!

Dit is geweldig nieuws, voor 2 redenen:

 1. Allereerst op het moment dat je iets doet op basis van een gewoonte, is er veel minder sprake van wilskracht en motivatie om het gedaan te krijgen. Het gebeurt als het ware automatisch. Dus wanneer je een aantal handeling gewend bent, wordt het makkelijker om ze te behouden.
 2. Ten tweede, wanneer je eenmaal lang genoeg dezelfde gezonde dagelijkse handelingen maakt om je lichaam te transformeren, laat je de frustrerende cyclus van afvallen los en je begint te genieten van je leven. Wanneer je eenmaal het lichaam hebt dat je wilt, dan begint pas echt het genieten!

Dus neem vandaag even de tijd om te bepalen welke gezonde, dagelijkse gewoontes je vanaf nu wilt gaan toepassen in je dagelijkse leven, en blijf ze doen totdat het een automatisme is geworden en comfortabel aanvoelt.

Ik geef je een alvast een aantal om je op weg te helpen…

 • Dagelijks doen aan een vorm van krachttraining – zelfde tijdstip, iedere week
 • Dagelijkse een paar minuten stretchen of mediteren om tot rust te komen – zelfde tijdstip, iedere dag
 • Dagelijks de dag beginnen met een maaltijd rijk aan eiwitten en gezonde vetten
 • Dagelijks water drinken – altijd een gevulde fles bij je hebben, met citroen/limoen erin
 • Dagelijks een extra bakje groenten of salade eten bij de warme maaltijd
 • Dagelijks de maaltijden van de volgende dag in de avond voorbereiden

Alright, tijd om aan de slag te gaan! Maak realistische actiestappen, want een succesvolle gewoonte, is een gewoonte die je dagelijks kan uitvoeren, no matter what! Maakt niet uit hoe super gezond en ambitieus je gewoontes zijn, op het moment dat je het niet dagelijks kan uitvoeren omdat het te complex is of er komen veel dingen bij kijken, heb je er niks aan! Dit moeten gewoontes zijn voor de lange termijn, die je na een jaar nog steeds dagelijks doet.

Je enige focus, wanneer het dus aankomt op het creëren van je ideale lichaam, is om je te houden aan een paar gezonde, dagelijkse gewoontes. Wanneer deze gezonde gewoontes eenmaal erin zitten, dan heb je goud te pakken!

Stel dit niet uit – maak een beslissing om er 2 à 3 NU toe te gaan passen in je leven, en zie hoe je lichaam gaat veranderen.

Go for it!

 

Fat to Fit - 3 maanden Beginners Challenge

Start vandaag voor maar €1,- ! Waarom nog uitstellen? 

Voor beginners die aan hun lot worden overgelaten in de sportschool, niet weten waar ze moeten beginnen en niet weten of ze het goed uitvoeren.

Doorbreek oude patronen en start eindelijk jouw gezonde leefstijl. Begin vandaag direct!

 • Uitgebreide workouts met video's en PDF documenten. 
 • Voor in de sportschool of thuis. 
 • Inclusief conditie en buikspieren!

Investeren in jouw gezondheid is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Klik hier voor toegang tot de Challenge

Jouw gezondheid is toch wel op z'n minst 1 euro waard?


Over de schrijver
Ik ben Verano Faerber, Bachelor of Health, diëtist en NSCA gecertificeerd personal trainer. Tijdens mijn studie 10 jaar geleden heb ik Revolution Gym opgericht vanwege mijn eigen ervaring en overtuiging dat de gewone sportschool niet werkt. Mensen leren en onderwijzen hoe zij hun eigen gezondheid, vitaliteit en leven naar het volgend niveau kunnen brengen door middel van het bekrachtigen van hun mind. Change your thoughts, change your body, change your life. Dat is mijn zielsmissie en levenspad. Via je mind je lichaam compleet veranderen, waardoor jij als persoon naar een compleet nieuw niveau gaat en meer uit je leven gaat halen. Want één ding wat ik heb geleerd in deze reis van al 11 jaar..is dat alles wat je nodig hebt allemaal al in je zit. Heb jij het gevoel alsof er meer in zit? Ben jij niet tevreden hoe het nu gaat? Laat mij jou helpen, en kom naar de Workshop. I got you ;-)
Reactie plaatsen