Het zaadje dat altijd al in je zat

De weg naar jouw 2.0 versie

Revolution Gym

Wie ben ik?

Mijn naam is Verano Faerber, diëtist en personal trainer. En ik ben je coach en gids in deze reis in jezelf.

Je bent nu klaar om te beginnen met een reis, die de rest van je leven zal duren. Deze reis gaat jouw controle geven over je toekomst. En het belangrijkste, over jouw gezondheid en vitaliteit. 


Ik ben hier om je te coachen, hoe je mind te gebruiken om jouw lichaam gezond te maken, en te houden. En het leven te creëren dat jij wenst. 


Ik ben blij met deze kans om jou de vele geheimen en technieken door te geven die ik de afgelopen 11 jaar heb geleerd als coach. Ik heb met meer dan 500 mensen gewerkt en gezocht naar een manier hoe mensen via hun gezondheid en vitaliteit naar een compleet ander niveau kunnen gaan in hun leven. 


Ik zal je ook af en toe vertellen over mijn eigen reis. Niet als coach of trainer, maar als mens. Met zijn eigen problemen en tegenslagen in het leven. De meeste mensen denken dat trainers en coaches alles perfect doen en machines vol discipline zijn, maar ik heb altijd gezocht naar wegen om zelf ook gezond en vitaal te worden.


En door mijn tegenslagen te overwinnen van al jongs af aan, heb ik geleerd hoe krachtig het is als jij leert hoe jij je mind kan inzetten om jezelf gezond en vitaal te maken. En deze technieken ga ik ook aan je doorgeven.


Op het moment als je een zaadje gaat planten in een tuin, zorg jij als persoon niet voor de groei. Het zaadje weet van zichzelf dat het groeit. Dat is aangeboren. Jij schept alleen de omstandigheden die nodig zijn voor de groei van het zaadje. 


Waar jij wél voor zorgt is vruchtbare grond, kwalitatieve voeding voor lichaam en geest - en dus de ideale omstandigheden waardoor het zaadje zelf kan groeien in wat het altijd al bedoeld was te worden. 


Het zaadje groeit uit tot een prachtige plant zolang het maar niet wordt tegengehouden. Want in elke groei zit weerstand. Het zaadje moet namelijk door de grond heen breken. Op dezelfde manier dat jij uit jouw vastgeroeste patronen moet doorbreken.

En zo is het ook bij jou!

Revolution Gym

Alles wat jij nodig hebt, zit al in je!

Alles wat jij nodig hebt, zit allemaal in je. Ik als coach plant geen zaadjes. Het zaadje was er altijd al. Enige wat ik doe als coach is jou de weg wijzen ernaar. 


Door mijn jarenlange ervaring verlicht ik het pad naar het zaadje. En ik help je in het begin met het voeden en het verzorgen, maar coach je zodat je het uiteindelijk helemaal zelf kunt doen. 


Zodat jij meester wordt van jouw mind, jouw lichaam en gezondheid. En tegelijkertijd word je steeds gezonder, sterker, vitaler, energieker en succesvoller. Precies zoals dat zaadje hoort te groeien en hoort te zijn. 


Ik faciliteer, inspireer en motiveer jou om jezelf te laten groeien. Ik geef je alle tools die jij nodig hebt om boven jezelf uit te stijgen. Zodat jij stappen maakt om naar jouw volgend niveau te gaan. Om die 2.0 versie van jezelf te worden die altijd al in je zat. 


Ik heb alle vertrouwen erin dat ook jij kan worden wie je moet zijn om jouw doelen en jouw gezonde levensstijl te behalen, maar vooral te behouden.

Revolution Gym

Kennis, ervaring en positiviteit delen

Mensen leren en onderwijzen hoe zij hun eigen gezondheid, vitaliteit en leven naar het volgende niveau kunnen brengen door middel van het bekrachtigen van hun mind en soul.


Change your thoughts, change your body, change your life. 


Dat is mijn zielsmissie en levenspad. Via je mind je lichaam compleet veranderen, waardoor je als persoon naar een compleet nieuw niveau gaat en meer uit je leven gaat halen. 


En hoe meer je straalt en jezelf vult met positieve energie, hoe meer je jouw ziel heelt en daardoor alle onzekerheden en verhalen die je jezelf wijsmaakt waarom zij het niet kunnen of niet waard zijn, ontkracht en trauma's heelt.


Want één ding wat ik heb geleerd van deze reis van al 11 jaar..


Is dat alles wat je nodig hebt allemaal al in je zit. 

Je bent genoeg, al vanaf je geboorte. Alleen het leven en je ervaringen tot nu toe hebben je anders wijsgemaakt. Het enige wat je moet doen is iedere dag blijven bouwen vanuit kracht, positiviteit en zuivere intenties.

Kies en oefen dagelijks wie je wil zijn.

Maar kom vanuit positiviteit. Want met positiviteit zul je elke obstakel die je tegenkomt overwinnen. 


Dat is de boodschap die ik vanaf het begin wilde overbrengen aan mensen.

Ik zocht altijd naar de manier HOE.

Revolution Gym

Hoe het allemaal begon...

Al vanaf kleins af aan krijg ik te horen dat ik een oude ziel ben. En gedurende mijn leven heb ik ook genoeg op mijn bordje gekregen. Als ik een boek zou schrijven , zou je me niet eens geloven. 


Sporten en steeds gezonder gaan leven was altijd mijn uitlaatklep. Mijn oplaadmoment waardoor ik weer tegen alle obstakels kon knokken. En hoe meer ik in mijn eigen gezondheid en welzijn ging stoppen, des te verslavender het werd doordat ik me zo goed voelde daardoor. 


Ik startte met mijn bedrijf gedurende mijn opleiding. Ik was er klaar mee, ik wilde gewoon beginnen! Ik wilde die positiviteit die ik ervaarde via de weg van selfcare delen met de wereld. Maar ik wilde ook als coach de persoon zijn die ik vroeger nodig had. Degene die je altijd aanmoedigt. Die echt met je is, en niet met je onzinnige smoesje meegaat. En die je stok achter de deur is om eruit te halen wat altijd al in je zat.

En zo begon ik op een fiets, met wat matjes en kettlebells. Bootcampen buiten in weer en wind. Waar ik ook in het begin mijn ouders mee vroeg, zodat het wat drukker leek haha, groeide uit tot een flinke groep. 


Zo huurde ik voor het eerst mijn eigen ruimte in de Gym Basement. Waar ik meer aandacht gaf aan het voedingsaspect en mijn eerste lezingen gaf aan de leden. Helaas moesten we wegens onverwachte omstandigheden van de een op andere dag uit het pand. Daar sta je dan, met 60 leden, van de één op andere dag terug naar buiten….


In 3 maanden (vraag niet hoe) had ik een andere locatie geregeld. En van Bootcamp Osdorp, werd het Revolution Gym. Met nóg meer lessen, maar nu ook kickboksen, yoga, sportmassages en voedingsbegeleiding. 


Ook dit groeide uit en op een gegeven moment meer dan 95 leden.. alleen niet te doen om het allemaal te managen in mijn eentje. 


Ik verloor mezelf. Je kan niks geven als je eigen emmer leeg is. Maar nog veel belangrijker, de impact die ik vanaf het begin wilde creëren, de visie van selfcare via de mind, ging door de massa verloren. Zonde!


Na het nemen van een sabbatical en soul searching, begon ik met Evolve Online. De volledig online variant van de gym. Echter was dit hem net niet! Maar wel een opstapje naar de versie van Revolution Gym die je nu ziet. 


Zoals je leest, is mijn verhaal tot nu toe met vallen en opstaan geweest. Maar de kracht van positiviteit en weten wat je purpose is, hield mij staande. Ik wilde mensen via mijn ervaringen, kennis en wijsheid besparen van negatieve gedachten en uit de vicieuze cirkel halen. Want de oplossing waar mensen soms hun hele leven naar zoeken, de magische pil… zit namelijk in hun zelf! 

Revolution Gym

Dedicate the next 100 days to becoming a better version of you!

Na een lange reis van 11 jaar, kwam het ineens allemaal samen in één programma: Inner Revolution Program - van 3d naar 5d.


Alles wat ik de afgelopen 11 jaar heb geleerd, in simpele Jip en Janneke taal, dé essentie wat JIJ moet weten om je leven compleet te veranderen via de kracht van je mind en soul! Want alles wat je nodig hebt, zit allemaal al in je. 


Het enige wat ik doe door via mijn verhaal en ervaring, is het pad voor je versnellen. Zodat jij niet alle fouten maakt die ik zelf heb gemaakt en heb gezien bij zoveel andere mensen.

Want wat zou jij wel niet voor de wereld kunnen betekenen als jij lekker in je vel zit? Stralend, en energiek door het leven gaat? Vol controle en rust in je hoofd? Met volledige grip over je gezondheid en vitaliteit? 

Hoeveel impact zou jij op de wereld kunnen achterlaten? 


2 uur van je tijd. Maar de start van een complete transformatie.
Hoe? Door het worden van jouw versie 2.0!


Change your thoughts → Change your body → Change your life


Mind Management → Body Management → Soul Management


Deze korte, intensieve en inhoudelijke workshop is gericht op toegewijde mensen die de knop volledig om willen draaien. 

Een concreet persoonlijke strategie en praktische stappen om je gezondheid en vitaliteit een boost te geven.


Jouw kickstart naar een fit en vitaal leven door het managen van je mind en bekrachtigen van je soul! 


It’s time to level up and be your best self. Het is tijd om naar het volgende niveau te gaan. Het is tijd voor jouw versie 2.0 

Ik begeleid je naar de verborgen kracht in jezelf. Van 3d naar 5d!


Ik zal er alles aan doen om jou te helpen de sleutels te vinden van jouw gezondheid, vitaliteit, meer energie, succes en een lang leven. 

Een leven vol gezondheid en vitaliteit. 


Je staat nu voor de keuze.
De keuze die leidt naar jouw volgend niveau; de 2.0 versie van jezelf.


Zelfs de moeilijkste reis begint met de eerste stap.
Het beste moment om aan jezelf te werken was 10 jaar geleden. Het op één na beste moment is vandaag.


Zet vandaag nog jouw eerste stap!