REVOLUTION GYM is een "LIFE CHANGING" GYM

Dé plek voor groei en impact!

Persoonlijke coaching & support vanuit een krachtige community, bieden je een unieke gelegenheid de beste versie van jezelf te worden.

Wij begeleiden jou om in shape te komen en je resultaten te behouden. Hierdoor kun je een volledig commitment aangaan met je persoonlijke revolutie.

Door dit proces kun je een nieuwe toekomst voor jezelf creëren: krachtiger, zelfverzekerder & vrij van stress.

Wij zijn: REVOLUTION GYM

 

Een krachtig leven begint met een krachtig lichaam.
Change your body, change your life!

Ik ben Verano Faerber, Bachelor of Science, internationaal gecertificeerd personal trainer, stress- en vitaliteitscoach en diëtist. Tijdens mijn studie 10 jaar geleden heb ik Revolution Gym opgericht vanwege mijn eigen ervaring en overtuiging dat de gewone sportschool niet werkt.


Het bereiken van een doel is makkelijker gezegd dan gedaan. Soms is het moeilijk om gemotiveerd te blijven. We hebben het gevoel dat we de knop niet kunnen omzetten, dat we er alleen voor staan en een stok achter de deur nodig hebben . We vallen terug in slechte gewoontes, waardoor we vermoeid blijven, ons niet lekker in ons vel voelen en geconfronteerd worden met ons gewicht.


De sportschool helpt hierin niet mee. Veelal voeren mensen dezelfde routine uit zonder persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Na de eerste proefles worden we aan ons lot overgelaten en hebben we continu vragen of we het wel goed doen.


Daarnaast zijn PT’s te duur en alleen realistisch op de korte termijn, en al snel val je weer terug in je oude patronen.


Diëtisten en leefstijlcoaches geven je een standaard dieet zonder uitleg waarom je zo moet eten en moet je al je favoriete producten laten staan. Shake diëten, detoxen, koolhydraatarm en alle andere trendy strenge diëten zijn gewoonweg niet vol te houden voor een lange tijd. Met als gevolg dat we al heel snel stoppen en zijn we weer terug bij af. Zonde!

Waarom Revolution Gym?

Revolution Gym was ons antwoord op de vraag: Hoe kan je niet alleen resultaten boeken, maar ook alles behouden?

  • Fase 1: Leren:  Eindelijk legt een expert jou uit wat werkt voor jou, je lichaam en je doel. En neemt je mee in dat proces.

  • Fase 2: Implementeren: Geen kant en klaar schema, standaard dieet. Je bent geen nummertje meer. Krijg een concreet persoonlijk plan en strategie waardoor je resultaten boekt

  • Fase 3: Behouden: In het begin die stok achter de deur zijn door heel persoonlijk contact en daarna je leren om alle tools zelf in handen te hebben. 

Onze coaching heeft een simpel doel: 

Dat je meester wordt van je eigen voeding en gezondheid. 

Het is onze missie om toegewijde mensen meester van hun gezondheid te leren maken. Zonder persoonlijke plan en strategie boek je geen resultaat. Met simpelweg sporten kom je er niet. Het hebben van een krachtige coach is de beste manier om snel in shape te komen en te blijven!


Change your body, change your life


arrow_drop_up arrow_drop_down