Het zaadje dat altijd al in je zat

De weg naar jouw 2.0 versie

Komt dit bekend voor?

 1. Je ziet niet (snel genoeg) de resultaten die je wilt ook al doe je zo hard je best. Je raakt gefrustreerd, stopt uiteindelijk door de teleurstelling en denkt dat er iets mis is met jou en dat het niet voor jou is weggelegd. En door de terugval stel je weer uit om te beginnen.


 1. Je hebt moeite met consistentie. Je bent heel streng voor jezelf. Maar zodra er iets negatiefs gebeurd gedurende de dag, krijg je een vreetbui, middagdipje en last van emotie-eten en gaat snaaien. Je plan gaat overboord. Je gaat snaaien. Uiteindelijk heb je spijt en ben je boos op jezelf. Maar je motivatie is helemaal kwijt en je gaat het uistellen tot 'maandag', 'volgende week' of 'na de vakantie' om weer te beginnen.


 1. Je bent 'alles of niets'. Je zet veel druk op jezelf en bent heel streng voor jezelf. Het lukt je om heel streng en eentonig te eten voor een paar weken. Maar omdat het resultaat tegenvalt, raak je steeds minder gemotiveerd en ga je steeds meer 'ja' zeggen tegen dingen die niet op je plan staan.


 1. Stress met werk en privé wordt je vaak teveel, waardoor je gezond eten en het sporten links laat liggen omdat je energieniveau even 0,0 is. Je krijgt een terugval en valt helemaal terug in je oude patronen en gewicht. Zonde! • Wil jij ook meer uit jezelf halen en lekkerder in hun vel zitten maar het lukt zelf niet?

 • Heb je van alles al geprobeerd maar heb je het gevoel dat kennis (informatie) en motivatie ontbreekt?

 • Wil je ook eindelijk het doel behalen waar je al zo lang naar uitkijkt en weer trots zijn op jezelf?

 • Heb jij ook het gevoel dat je er alleen voor staat en wil je dat iemand je helpt om uit die negatieve sleur te komen?

Voorkom dit grote probleem👇

Het probleem

Behoor jij ook tot de 'meeste' mensen die hun resultaten niet weten te behouden? 


Ik ben Verano Faerber, Bachelor of Health, diëtist en NSCA gecertificeerd personal trainer. Al meer dan 11 jaar begeleid ik mensen op fysiek en mentaal gebied om in hun beste shape te komen en te blijven.

Tijdens mijn studie heb ik Revolution Gym opgericht vanwege mijn eigen ervaring en overtuiging dat de gewone sportschool niet werkt.


Veelal voeren mensen dezelfde routine uit zonder persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Na de eerste proefles worden we aan ons lot overgelaten en hebben we continu vragen of we het wel goed doen.

PT’s zijn te duur en alleen realistisch op de korte termijn, en al snel val je weer terug in je oude patronen. Daarnaast houden ze het grootste probleem in stand, dat je denkt dat je niet alleen kan en iets mis is met jou!


Shake diëten, detoxen, koolhydraatarm en alle andere trendy strenge diëten zijn gewoonweg niet vol te houden voor een lange tijd. Diëtisten en leefstijlcoaches focussen zich wel op begeleiding en tips geven.


Alleen je hebt niet NOG MEER informatie nodig. 

Het probleem is niet dat je niet weet wat je moet doen. Het probleem is dat je het niet leeft!

Dit is jouw oplossing 👇
Revolution Gym

De oplossing

Ik heb een 3 stappenplan ontwikkeld waarmee ik al honderden toegewijde mensen simpel in 8 weken in hun beste shape komen zonder frustraties en ook al hun resultaten weten te behouden.


Want om dat te doen moet je 3 elementen hebben voor blijvend resultaat:

 • concreet persoonlijk plan.
 • een krachtige coach.
 • een krachtige community.


Zodat je het ook daadwerkelijk consistent kunt volhouden en er een lifestyle van maken, zonder je favoriete producten op te offeren en gewoon op vakantie en uiteten kan gaan zonder al je resultaten te verliezen.


Je moet weten wat je doet en waarom. Met simpelweg sporten en streng diëten kom je er niet. 


Maak gebruik van mijn methode is alles wat je nodig hebt om in shape te komen en te blijven. Simpel, praktisch, leuk en effectief.


 • Stap 1: Boek resultaten

 • Stap 2: Behoud resultaten

 • Stap 3: Bouw jezelf gelukkig (begrijp jezelf beter)


 • In het begin ben ik je stok achter de deur door heel persoonlijk contact. En daarna leer ik je om alle tools zelf in eigen handen te houden, zodat jij precies weet wat je moet doen en hoe, zodat je je nieuwe gezonde levensstijl kan aanhouden!

Wat als je niet alleen in je beste shape komt maar dit ook allemaal weet te behouden?

Revolution Gym Manifesto

REVOLUTION GYM is een "LIFE CHANGING" GYM.
Dé plek voor resultaat en transformatie!


Persoonlijke coaching & support vanuit een krachtige community, bieden je een unieke gelegenheid de beste versie van jezelf te worden.

Ik begeleid jou om in shape te komen en je resultaten te behouden. Hierdoor kun je een volledig commitment aangaan met je persoonlijke revolutie. Jouw transformatie die begint van binnenuit.

Ik help je te transformeren naar de 2.0 versie van jezelf.


De versie die in plaats van vermoeid, onzeker, gestrest en gefrustreerd door het leven gaat, naar de versie van jezelf die fit, vitaal, zelfverzekerd en vrij van stress door het leven gaat. 


Voel je niet meer onzeker door je lichaam. Val niet meer terug in oude patronen. Stop met heel streng zijn voor jezelf en denken in "alles of niets'. Stop met oude kleding dragen door je vetjes en vetrollen. En word niet meer continu geconfronteerd  door je buikomvang, centimeters en foto's van vroeger.


Dedicate the next 8 week to becoming a better version of you.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself!


 It's time to level up & be your best self. Start jouw Inner Revolution!
 Want alles wat je nodig hebt, zit allemaal al in je.

Revolution Gym

Change your thoughts, change your body, change your life.

Mijn naam is Verano Faerber, diëtist en personal trainer. En ik ben je coach en gids in deze reis in jezelf.

Je bent nu klaar om te beginnen met een reis, die de rest van je leven zal duren. Deze reis gaat jouw controle geven over je toekomst. En het belangrijkste, over jouw gezondheid en vitaliteit. 


Ik ben hier om je te coachen, hoe je mind te gebruiken om jouw lichaam gezond te maken, en te houden. En het leven te creëren dat jij wenst. 


Ik ben blij met deze kans om jou de vele geheimen en technieken door te geven die ik de afgelopen 11 jaar heb geleerd als coach. Ik heb met meer dan 500 mensen gewerkt en gezocht naar een manier hoe mensen via hun gezondheid en vitaliteit naar een compleet ander niveau kunnen gaan in hun leven. 


Ik zal je ook af en toe vertellen over mijn eigen reis. Niet als coach of trainer, maar als mens. Met zijn eigen problemen en tegenslagen in het leven. De meeste mensen denken dat trainers en coaches alles perfect doen en machines vol discipline zijn, maar ik heb altijd gezocht naar wegen om zelf ook gezond en vitaal te worden.


En door mijn tegenslagen te overwinnen van al jongs af aan, heb ik geleerd hoe krachtig het is als jij leert hoe jij je mind kan inzetten om jezelf gezond en vitaal te maken. En deze technieken ga ik ook aan je doorgeven.


Op het moment als je een zaadje gaat planten in een tuin, zorg jij als persoon niet voor de groei. Het zaadje weet van zichzelf dat het groeit. Dat is aangeboren. Jij schept alleen de omstandigheden die nodig zijn voor de groei van het zaadje. 


Waar jij wél voor zorgt is vruchtbare grond, kwalitatieve voeding voor lichaam en geest - en dus de ideale omstandigheden waardoor het zaadje zelf kan groeien in wat het altijd al bedoeld was te worden. 


Het zaadje groeit uit tot een prachtige plant zolang het maar niet wordt tegengehouden. Want in elke groei zit weerstand. Het zaadje moet namelijk door de grond heen breken. Op dezelfde manier dat jij uit jouw vastgeroeste patronen moet doorbreken.

En zo is het ook bij jou!

Revolution Gym

Alles wat jij nodig hebt, zit al in je!

Alles wat jij nodig hebt, zit allemaal in je. Ik als coach plant geen zaadjes. Het zaadje was er altijd al. Enige wat ik doe als coach is jou de weg wijzen ernaar. 


Door mijn jarenlange ervaring verlicht ik het pad naar het zaadje. En ik help je in het begin met het voeden en het verzorgen, maar coach je zodat je het uiteindelijk helemaal zelf kunt doen. 


Zodat jij meester wordt van jouw mind, jouw lichaam en gezondheid. En tegelijkertijd word je steeds gezonder, sterker, vitaler, energieker en succesvoller. Precies zoals dat zaadje hoort te groeien en hoort te zijn. 


Ik faciliteer, inspireer en motiveer jou om jezelf te laten groeien. Ik geef je alle tools die jij nodig hebt om boven jezelf uit te stijgen. Zodat jij stappen maakt om naar jouw volgend niveau te gaan. Om die 2.0 versie van jezelf te worden die altijd al in je zat. 


Ik heb alle vertrouwen erin dat ook jij kan worden wie je moet zijn om jouw doelen en jouw gezonde levensstijl te behalen, maar vooral te behouden.

Revolution Gym

Kennis, ervaring en positiviteit delen

Mensen leren en onderwijzen hoe zij hun eigen gezondheid, vitaliteit en leven naar het volgende niveau kunnen brengen door middel van het bekrachtigen van hun mind en soul.


Change your thoughts, change your body, change your life. 


Dat is mijn zielsmissie en levenspad. Via je mind je lichaam compleet veranderen, waardoor je als persoon naar een compleet nieuw niveau gaat en meer uit je leven gaat halen. 


En hoe meer je straalt en jezelf vult met positieve energie, hoe meer je jouw ziel heelt en daardoor alle onzekerheden en verhalen die je jezelf wijsmaakt waarom zij het niet kunnen of niet waard zijn, ontkracht en trauma's heelt.


Want één ding wat ik heb geleerd van deze reis van al 11 jaar..


Is dat alles wat je nodig hebt allemaal al in je zit. 

Je bent genoeg, al vanaf je geboorte. Alleen het leven en je ervaringen tot nu toe hebben je anders wijsgemaakt. Het enige wat je moet doen is iedere dag blijven bouwen vanuit kracht, positiviteit en zuivere intenties.

Kies en oefen dagelijks wie je wil zijn.

Maar kom vanuit positiviteit. Want met positiviteit zul je elke obstakel die je tegenkomt overwinnen. 


Dat is de boodschap die ik vanaf het begin wilde overbrengen aan mensen.

Ik zocht altijd naar de manier HOE.

Revolution Gym

Hoe het allemaal begon...

Al vanaf kleins af aan krijg ik te horen dat ik een oude ziel ben. En gedurende mijn leven heb ik ook genoeg op mijn bordje gekregen. Als ik een boek zou schrijven , zou je me niet eens geloven. 


Sporten en steeds gezonder gaan leven was altijd mijn uitlaatklep. Mijn oplaadmoment waardoor ik weer tegen alle obstakels kon knokken. En hoe meer ik in mijn eigen gezondheid en welzijn ging stoppen, des te verslavender het werd doordat ik me zo goed voelde daardoor. 


Ik startte met mijn bedrijf gedurende mijn opleiding. Ik was er klaar mee, ik wilde gewoon beginnen! Ik wilde die positiviteit die ik ervaarde via de weg van selfcare delen met de wereld. Maar ik wilde ook als coach de persoon zijn die ik vroeger nodig had. Degene die je altijd aanmoedigt. Die echt met je is, en niet met je onzinnige smoesje meegaat. En die je stok achter de deur is om eruit te halen wat altijd al in je zat.

En zo begon ik op een fiets, met wat matjes en kettlebells. Bootcampen buiten in weer en wind. Waar ik ook in het begin mijn ouders mee vroeg, zodat het wat drukker leek haha, groeide uit tot een flinke groep. 


Zo huurde ik voor het eerst mijn eigen ruimte in de Gym Basement. Waar ik meer aandacht gaf aan het voedingsaspect en mijn eerste lezingen gaf aan de leden. Helaas moesten we wegens onverwachte omstandigheden van de een op andere dag uit het pand. Daar sta je dan, met 60 leden, van de één op andere dag terug naar buiten….


In 3 maanden (vraag niet hoe) had ik een andere locatie geregeld. En van Bootcamp Osdorp, werd het Revolution Gym. Met nóg meer lessen, maar nu ook kickboksen, yoga, sportmassages en voedingsbegeleiding. 


Ook dit groeide uit en op een gegeven moment meer dan 95 leden.. alleen niet te doen om het allemaal te managen in mijn eentje. 


Ik verloor mezelf. Je kan niks geven als je eigen emmer leeg is. Maar nog veel belangrijker, de impact die ik vanaf het begin wilde creëren, de visie van selfcare via de mind, ging door de massa verloren. Zonde!


Na het nemen van een sabbatical en soul searching, begon ik met Evolve Online. De volledig online variant van de gym. Echter was dit hem net niet! Maar wel een opstapje naar de versie van Revolution Gym die je nu ziet. 


Zoals je leest, is mijn verhaal tot nu toe met vallen en opstaan geweest. Maar de kracht van positiviteit en weten wat je purpose is, hield mij staande. Ik wilde mensen via mijn ervaringen, kennis en wijsheid besparen van negatieve gedachten en uit de vicieuze cirkel halen. Want de oplossing waar mensen soms hun hele leven naar zoeken, de magische pil… zit namelijk in hun zelf! 

Revolution Gym

Mijn ontdekking: Revolutie van binnenuit

Is het jou ook niet opgevallen dat niet veel mensen in de sportschool hun doel bereiken? En als ze dan wat resultaten hebben geboekt, weten ze het niet lang vast te houden. Dit is wat de meeste mensen NIET realiseren.


Op dit moment ben jij jouw grootste vijand.  En om specifieker te zijn, dat stemmetje in je hoofd.  
Maar het mooie is.. jij bent zelf ook jouw grootste vriend.

Het grootste probleem op dit moment is dat mensen niet realiseren dat we leven in 2 werelden.

De fysieke wereld én de interne wereld. 


Stel je eens voor? Wat zou er gebeuren als er geen regels, structuur en orde is in de wereld? Dan hebben we complete chaos toch? Waarom denk jij dan dat het niet anders is in jouw interne wereld? 


Hoe kan jij van jezelf verwachten dat jij eindelijk resultaten gaat boeken in de fysieke wereld, als jij je laat leiden door het stemmetje in je hoofd? Als het chaos is in jouw interne wereld?


Ik kan je wel het perfecte schema geven, maar zolang jij niet de baas wordt over jezelf, je gedachten, je emoties en een persoonlijke strategie hiervoor hebt, ben je gedoemd om te blijven en zul je altijd blijven waar je nu bent...


Het is tijd dat jij de baas wordt over je gedachten.

Dat je daadwerkelijk alle kennis en tools die ik je mee ga geven tijdens de workshop consistent kan gaan toepassen.


Mijn geheime wapen is naast je de kennis van voeding meegeven is: Ik help je met orde en structuur in je interne wereld!


Het is tijd dat jij de 2.0 versie van jezelf wordt, zodat jij de 2 werelden op één lijn kan zetten!


Het is tijd om naar het volgende niveau te gaan. Van 3d naar 5d! Om jezelf intern op te bouwen naar een compleet hoger niveau. Om de reis dieper in jezelf te beginnen waar al jouw schatten liggen opgeborgen.


Change your thoughts → Change your body → Change your life


Mind Management → Body Management  → Soul Management


Behaal eindelijk het doel dat je altijd al wilde behalen. Haal meer uit jezelf en zit weer lekker in je vel. 


Er is nooit iets mis met je geweest. Je had gewoon de verkeerde aanpak. 

Laat mij jou helpen en sta er niet meer alleen voor. 

 
Zelfs de moeilijkste reis begint met de eerste stap. Het beste moment om aan jezelf te werken was 10 jaar geleden. Het op één na beste moment is vandaag. Zet vandaag nog jouw eerste stap!

Haal meer uit jezelf. Ik daag je uit om de 2.0 versie van jezelf te worden.

Actie is alles.

 • Heb je altijd fitter, vitaler en gezonder in het leven willen staan? 
 • Wilde je altijd in je beste shape komen en dit ook eindelijk een keertje weten vast te houden?
 • Wil je daar hulp bij en er niet meer alleen voor staan?
 • Lukt het in je eentje niet en heb je van alles al geprobeerd?


Dan is dit het moment.

Hier is jouw oplossing.


Laat mij jouw stok achter de deur zijn. 


Het is tijd om trots op jezelf te worden en eindelijk het doel te behalen waar je al zo lang naar uitkijkt!


It's time to level up and be your best self. 

De beste versie van jezelf zijn is onverslaanbaar.