5 fouten die je weerhouden van afvallen
07 juli 2021 
2 min. leestijd

5 fouten die je weerhouden van afvallen

Je let a 2 weken goed op je voeding. Daarnaast zit je in een lekker ritme qua trainen. Alles gaat goed, maar er is één groot probleem: je ziet maar geen resultaat!?

Hoe komt dit? Je let op je voeding en je traint. Dat is toch voldoende?

Een transformatieproces bestaat uit veel onderdelen waarvan inderdaad voeding en training belangrijk zijn, maar er ook veel dingen die we allemaal doen op dagelijkse basis die onze harde werk in de sportschool en keuken ruïneert:

1. Je voeding niet bijhouden

Dit is het meest belangrijke. Je wilt namelijk weten hoeveel calorieën je überhaupt eet op een dag. We kunnen misschien wel gezond eten, en de hele dag gezonde keuzes maken..maar als je teveel calorieën eet op een dag zal je nooit afvallen.

2. Niet genoeg slaap

Invloed van te weinig slapen gaat verder dan alleen de mentale gezondheid en de wetenschap ondersteunt dit. Chronisch slaaptekort staat veelal gelijk aan obesitas en gedrag dat leidt tot overeten.

3. Eten op onregelmatige tijden

Het is moeilijk om altijd exact op dezelfde tijden te eten, maar als je heel vaak onregelmatig eet, is de kans groot dat je teveel calorieën op een dag eet. Het is belangrijk om een plan voor jezelf te hebben zodat je weet wat je aan het doen bent en waarom.

4. Zitten voor lange periodes

We weten allemaal dat het belangrijk is om actief te blijven. Om af te vallen en in shape te komen is het belangrijk dat we voldoende stappen zetten op een dag. Lange periodes van zitten en inactiviteit zorgt ervoor dat we op een dag minder energie verbruiken waardoor dit het afslankproces alleen maar moeilijker maakt.

5. Niet hebben van een concreet plan

Laten we eerlijk zijn. Je moet gewoon weten wat je aan het doe bent. Het is hetzelfde als met sparen. Stel je wilt een leuk bedrag hebben aan het eind van het jaar op je spaarrekening, dan kan je niet hopen, willen en wensen dat er geld opeens op je bankrekening staat? Je kan niet verwachten dat je ‘probeert’ te sparen maar ondertussen niet weet wat er binnenkomt, niet weet hoeveel geld je uitgeeft en waaraan?

Waarom doen we hetzelfde wel met onze voeding? We proberen te diëten, we proberen gezond eten met goede moed, maar ondertussen houden we niks bij en hebben geen actieplan.

Afvallen bestaat uit meer dan alleen voeding en training. Voorkom deze 5 punten om daadwerkelijk écht af te komen van al dat buikvet en val eindelijk af!

 

Wat kun je nu doen? 

Fat to Fit - 3 maanden Beginners Challenge

Start vandaag voor maar €1,- ! Waarom nog uitstellen? 

Voor beginners die aan hun lot worden overgelaten in de sportschool, niet weten waar ze moeten beginnen en niet weten of ze het goed uitvoeren.

Doorbreek oude patronen en start eindelijk jouw gezonde leefstijl. Begin vandaag direct!

  • Uitgebreide workouts met video's en PDF documenten. 
  • Voor in de sportschool of thuis. 
  • Inclusief conditie en buikspieren!

Investeren in jouw gezondheid is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Klik hier voor toegang tot de Challenge

Jouw gezondheid is toch wel op z'n minst 1 euro waard?Over de schrijver
90% van de mensen behaalt nooit hun doel, en dat hoeft niet. Dat komt omdat de meeste mensen maar wat doen in de sportschool en volgen een heel streng dieet dat niet vol te houden is. Ik heb een 3 stappenplan ontwikkeld waardoor toegewijde mensen simpel in 8 weken in hun beste shape komen zonder frustraties en ook al hun resultaten weten te behouden. Leer alles wat je nodig hebt om in shape te komen en te blijven. Hiervoor volg ik altijd dezelfde formule, aangepast op de individu. Want iedereen is anders. En die combinatie heeft zich keer op keer bewezen. Op een simpele, leuke en effectieve manier. En dat is niet zo lastig of vereist veel discipline als je misschien zou denken... Deze formule heb ik nu omgezet voor je waarmee je eindelijk resultaten gaat boeken. Leer hoe jij al je resultaten en die gezonde levensstijl eindelijk kan weten te behouden!
Reactie plaatsen