Mind Management

Word je eigen Mind Manager in 100 dagen!

In 2 uur een compleet persoonlijk stappenplan

ONLINE WORKSHOP - Krijg weer grip op je gezondheid en leven

Doel van de workshop

Deze korte, intensieve en inhoudelijke workshop is gericht op toegewijde mensen die de knop volledig om willen draaien. 

Strategie en praktische stappen om je gezondheid een boost te geven via de kracht van je mind.


Mind management - Jouw kickstart naar een fit en vitaal leven!

Het is meer dan alleen fitheid..

Het bereiken van een doel is makkelijker gezegd dan gedaan. Soms is het moeilijk om gemotiveerd te blijven. We hebben het gevoel dat we de knop niet kunnen omzetten, dat we er alleen voor staan en een stok achter de deur nodig hebben. We vallen terug in slechte gewoontes, waardoor we vermoeid blijven, ons niet lekker in ons vel voelen en geconfronteerd worden met ons gewicht. 


Tijd om voor jezelf te kiezen. Tijd om in jezelf te investeren. Om echt te leren wat je lichaam en mind nodig heeft. Tijd om beter te worden. 


In deze intensieve workshop krijg je in één avond inzichten in de 4 gebieden die jouw gezondheid bepalen: voeding, training, stress en slaap. 


Inhoud. Concreet. Actiegericht. Helder. Geen “zweverig geloof in jezelf” verhaal. Gewoon dat wat werkt voor persoonlijke groei: Een kloppend stappenplan, een winnende strategie, en de juiste balans speciaal op maat voor jou als persoon.

Ik neem je mee in mijn bewezen Revolution methodiek - Driehoek van Succes. Hét systeem waarmee ik de afgelopen 11 jaar al honderden mensen voor je heb geholpen.

De workshop is laagdrempelig, inspirerend en praktisch. De workshop wordt gegeven door mij zelf met al mijn jarenlange ervaringen!

Ik spreek hier over mijn Driehoek van succes en Core 4: Voeding, Training, Slaap en Stress, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Deze 4 pijlers van je leven vormen de basis voor resultaat. Met resultaat bedoel ik het optimaal presteren binnen deze 4 pijlers, zonder dat je de balans hiertussen verliest en dit ook allemaal leert te behouden voor op de lange termijn.


Tijdens de workshop leg ik jou uit wat meest gemaakte fouten zijn van 90% van de mensen. Het grootste obstakel in het vasthouden van resultaat. En dat de meeste mensen een totaal verkeerde aanpak hanteren als het gaat om slanker, sterker en fitter worden. 


Om resultaat en succes te realiseren is allereerst een sterk fundament nodig. Ik help je bij het creëren van die krachtige persoonlijkheid, zodat je vitaal door het leven gaat, je verantwoordelijkheid neemt, vertrouwen krijgt in je eigen kracht, je veerkrachtigheid omarmt en daardoor vermogend door het leven gaat. De 2.0 versie van jezelf.

Waarom ik doe wat ik doe:

Het is mijn missie om toegewijde mensen meester van hun gezondheid te leren maken via de kracht van hun mind. De experts van zichzelf, zodat zij weten wat zij doen en waarom. En daarom ook al hun resultaten kunnen vasthouden.Mind Management

Op dit moment ben jij jouw grootste vijand.  En om specifieker te zijn, dat stemmetje in je hoofd.  
Maar het mooie is.. jij bent zelf ook jouw grootste vriend.

Het grootste probleem op dit moment is dat mensen niet realiseren dat we leven in 2 werelden.

De fysieke wereld én de interne wereld


Stel je eens voor? Wat zou er gebeuren als er geen regels, structuur en orde is in de wereld? Dan hebben we complete chaos toch? Waarom denk jij dan dat het niet anders is in jouw interne wereld? 


Hoe kan jij van jezelf verwachten dat jij eindelijk resultaten gaat boeken in de fysieke wereld, als jij je laat leiden door het stemmetje in je hoofd? Als het chaos is in jouw interne wereld?

Het is tijd dat jij de baas wordt over je gedachten.
Het is tijd dat er orde en structuur komt in je interne wereld.
Het is tijd dat jij je eigen Mind Manager wordt, zodat jij de 2 werelden op één lijn zijn!


Change your thoughts → Change your body → Change your life


Het is tijd voor jouw versie 2.0.

Het is tijd om naar het volgend niveau te gaan.

It’s time to level up and be your best self!

 
Zelfs de moeilijkste reis begint met de eerste stap. Het beste moment om aan jezelf te werken was 10 jaar geleden. Het op één na beste moment is vandaag. Zet vandaag nog jouw eerste stap!

Actie is alles.

  • Heb je altijd fitter en vitaler in het leven willen staan? 
  • Wilde je altijd al 10 kilo afvallen en dit ook eindelijk een keertje weten vast te houden?
  • Wil je eindelijk weer grip krijgen over je gezondheid en uitzoeken waarom het steeds maar niet lukt?
  • Staat jouw to-do lijst ook vol met dingen waarvan je weet dat je ze eigenlijk zou moeten doen, maar die er niet van komen omdat de drempel te hoog is?


Dan is dit het moment.

Hier is jouw oplossing.

Begin vandaag direct!

JOUW KILO'S ZIJN GOUD WAARD! [TIJDELIJK]

Als jij kan aantonen dat jij in de eerste 3 maanden na aanschaf 10% van jouw lichaamsgewicht bent verloren en jouw succesverhaal opstuurt, dan krijg je je geïnvesteerde geld van de Workshop en de Challenge terug! Win je geld terug met jouw succesverhaal!!!


IT'S TIME TO LEVEL UP AND BE YOUR BEST SELF