Body Improvement Workshop

In 2 uur een compleet persoonlijk stappenplan

LIVE WORKSHOP - Krijg weer grip op je gezondheid en leven. Interactief.
Alle ruimte voor vragen. 

Doel van de workshop

Deze korte, intensieve en inhoudelijke workshop is gericht op toegewijde mensen die de knop volledig om willen draaien. 

Strategie en praktische stappen om je gezondheid een boost te geven. Jouw kickstart naar een slank, fit en vitaal leven. 

Het is meer dan alleen fitheid..

Het bereiken van een doel is makkelijker gezegd dan gedaan. Soms is het moeilijk om gemotiveerd te blijven. We hebben het gevoel dat we de knop niet kunnen omzetten, dat we er alleen voor staan en een stok achter de deur nodig hebben. We vallen terug in slechte gewoontes, waardoor we vermoeid blijven, ons niet lekker in ons vel voelen en geconfronteerd worden met ons gewicht. 


Tijd om voor jezelf te kiezen. Tijd om in jezelf te investeren. Om echt te leren wat je lichaam en mind nodig heeft. Tijd om beter te worden. 


In deze intensieve workshop krijg je in één avond inzichten in de 4 gebieden die jouw gezondheid bepalen: voeding, training, stress en slaap. 


Inhoud. Concreet. Actiegericht. Helder. Geen “zweverig geloof in jezelf” verhaal. Gewoon dat wat werkt voor persoonlijke groei: Een kloppend stappenplan, een winnende strategie, en de juiste balans speciaal op maat voor jou als persoon.

Wij nemen je mee in onze bewezen Revolution methodiek - Driehoek van Succes. Hét systeem waarmee we de afgelopen 10 jaar al honderden mensen voor je hielpen.

De workshop is laagdrempelig, inspirerend en praktisch. De workshop wordt gegeven door onze ervaren coaches, die net als jou ooit dit zelfde gevoel ervaarde en op hetzelfde punt stonden!

We spreken hier over onze Driehoek van succes en Core 4: Voeding, Training, Slaap en Stress, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Deze 4 pijlers van je leven vormen de basis voor resultaat. Met resultaat bedoelen wij het optimaal presteren binnen deze 4 pijlers, zonder dat je de balans hiertussen verliest en dit ook allemaal leert te behouden voor op de lange termijn.


Tijdens de workshop leggen wij jou uit wat meest gemaakte fouten zijn van 90% van de mensen. Het grootste obstakel in het vasthouden van resultaat. En dat de meeste mensen een totaal verkeerde aanpak hanteren als het gaat om slanker, sterker en fitter worden. 


Om resultaat en succes te realiseren is allereerst een sterk fundament nodig. Wij helpen je bij het creëren van die krachtige persoonlijkheid, zodat je vitaal door het leven gaat, je verantwoordelijkheid neemt, vertrouwen krijgt in je eigen kracht, je veerkrachtigheid omarmt en daardoor vermogend door het leven gaat. De 2.0 versie van jezelf.

Waarom we doen wat we doen:

Het is onze missie om toegewijde mensen meester van hun gezondheid te leren maken. De experts van zichzelf, zodat zij weten wat zij doen en waarom. En daarom ook al hun resultaten kunnen vasthouden.

Body Improvement Workshop

Actie is alles.

  • Heb je altijd slanker, fitter en vitaler in het leven willen staan? 
  • Wilde je altijd al 10 kilo afvallen en dit ook eindelijk een keertje weten vast te houden?
  • Wil je eindelijk weer grip krijgen over je gezondheid en uitzoeken waarom het steeds maar niet lukt?
  • Staat jouw to-do lijst ook vol met dingen waarvan je weet dat je ze eigenlijk zou moeten doen, maar die er niet van komen omdat de drempel te hoog is?

Dan is dit het moment.

Hier zijn we.

Zorg dat je er bij bent:


Datum: 

Woensdag 22 september 18:30-20:30

Woensdag 29 september 18:30-20:30

----

Woensdag 6 oktober 18:30-20:30

Woensdag 13 oktober 18:30-20:30

Woensdag 20 oktober 18:30-20:30

Woensdag 27 oktober 18:30-20:30


Deelnemers: max 6 personen.
Locatie: Revolution Gym
- Noorddammerweg 17B, 1424 NV De Kwakel
Kosten: €50

Komen de tijden jou niet uit?

Neem contact op en dan plannen we een 1-op-1 online workshop in! ;-)

arrow_drop_up arrow_drop_down