#REAL STORIES

De aantoonbare resultaten door de jaren heen.

11 kilo vetverlies en 10 cm buikomvang kwijt in 4 maanden.

Afgelopen oktober vond ik dat het wel genoeg was geweest. De weegschaal gaf inmiddels 84 kg aan. Dat was het gewicht dat ik had toen ik 9 maanden zwanger was. Van koolhydraatarm diëten en shake diets werd ik alles behalve happy.

Ik viel wel af maar ik kwam vervolgens het dubbele aan. Ik wilde graag begeleid aan de slag om weer goed in mijn vel te zitten.


Ik besloot een afspraak in te plannen met Verano van Revolution Gym.
Na ons eerste gesprek was ik verkocht!


Zijn gedachtegang motiveerde mij ontzettend om aan de slag te gaan. Nu is het me gelukt om 11 kilo in 4 maanden kwijt te raken! Ik geloof het zelf nog steeds niet. De coaching heeft me echt anders doen denken. 


Verder volg ik ook het op maat gemaakte voedselbegeleiding programma van Verano. Ik ben op een verantwoorde manier naast die 11 kilo ook 14 centimeter buikomvang kwijt!

Ik merk echt een positief verschil in mijn lichaam, energieniveau en mijn kracht.

Mina

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ruim 10kg afgevallen en veel fitter geworden!


Ik ben bij Revolution gym terecht gekomen via mijn zus. Ik was over de afgelopen jaren erg veel aangekomen en wilde hier echt een punt achter zetten. Heb veel dingen geprobeerd waaronder PBP en zaktraining, maar het lukte mij maar niet om consistent af te vallen, totdat ik bij Verano terecht kwam. Door de kickbokslessen en bootcamp ben ik inmiddels ruim 10kg afgevallen en veel fitter geworden! 


Ik hou erg van eten dus voeding was wel een ding voor mij. Verano heeft mij erg geholpen door samen te kijken wat het best past in mijn leefstijl en goed vol te houden is voor mij. Een ding wat ik hier heb geleerd is dat ik vooral niet te streng moet zijn voor mezelf! Je kan best afvallen en genieten van lekker eten :) 


Daarnaast waren de lessen altijd super gezellig, wat het trainen ook makkelijk vol te houden maakt! Al met al kan ik zeggen dat ik super trots ben met de resultaten die ik tot nu toe heb geboekt zowel fysiek als mentaal!

Raisha

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

In drie maanden naar een ander persoon


Wat een verschil kunnen drie maanden maken:

Ik ben 14kg afgevallen, van 76,3kg naar 62,1kg.

Ik heb 20cm minder buikomvang, van 93cm naar 73cm.

Mijn vetpercentage is 11% gedaald, van 32,7% naar 21,1%.


Naast die mooie cijfers heb ik ook mijn conditie opgebouwd en voel ik me ook gewoon veel fijner en energieker. Ik kan oprecht zeggen dat m'n levenskwaliteit binnen één jaar enorm is toegenomen.

Simpelweg naar de sportschool gaan werkte niet voor mij. Door het hebben van Verano als coach heb ik mijn doel meer dan bereikt!

Linpo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Een vernieuwd eetpatroon, meer energie en veel lekkerder in mijn vel dan voorheen


Ik ben trots en blij met de voortgang van de afgelopen 5 maanden! Het was mij niet gelukt zonder persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en krachttraining."

Feliz

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 kilo in 3 maanden kwijt


Op beide foto's staat een Maame die ontzettend veel van eten houdt. Alleen op de laatste staat iemand die haar eetgewoontes heeft aangepast

Voor ik begon bij Revolution Gym, was het enige wat ik deed af en toe naar de sportschool gaan.

Ik wilde van mijn zware lijf af maar het lukte me telkens niet om dit vol te houden.

De resultaten die ik zag van anderen motiveerden mij om me aan te sluiten bij Revolution Gym.

Eenmaal aangesloten, vond ik mijn drive in de trainingen en mijn nieuwe eetgewoontes. Ik genoot oprecht van de trainingen die ik ontving.

Hier ben ik dan, na 3 á 4 maanden. Het is me gelukt om is 9 kilo kwijt te raken.
Ik kan mijn geluk niet op!

Verano heeft mij geleerd om niet op te geven. It's all in the mindset.

Maame

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 kg in 2 maanden afgevallen!


Vorig jaar augustus ben ik begonnen. Ik wilde eerst een andere sport doen, namelijk basketbal. En ben daarom aangesloten om mij klaar te stomen voor het seizoen.

En het ging heel snel! In 2 maanden was ik bijna 10 kilo, voelde mij veel sterker, explosiever en had veel meer uithoudingsvermogen. Ik kon gewoon veel meer uit mijn lichaam halen dan voorheen.

Ik blijf zeker doorgaan om mezelf te verbeteren. Ik probeer steeds 1 stapje verder te gaan. Het is een competitie met mezelf en we gaan zeker door!

Gareth

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

I did it!!!! 10 KG!!!!! 

 

Anderen met mij hebben een jaar lang, dag in dag uit, gevochten tegen de overtollige kilo's! Een onbeschrijfelijke strijd waarbij ik van alles heb geprobeerd. Van crash diëten tot diverse sportscholen etc... it didn't work for me. 

 

Vorig jaar sloot ik mij aan bij Revolution Gym. De volgende punten trokken mij aan en brachten het gevoel van 'echte' motivatie! 

* kleine setting (max aantal leden per les). 

* Een voedingsschema afgestemd op jouw persoonlijke energiebehoefte.

* Een trainingsschema afgestemd op jouw doelen.

* Periodieke evaluaties/weegmomenten. 

* Professionele begeleiding.

 

In de grote sportscholen heb ik altijd het gevoel gehad dat ik verdronk. Overbezet, geen focus, geen resultaten, geen correctie/begeleiding en geen motivatie.

Ik weeg nu ruim 10 kg minder, voel mij fit en vind sporten echt leuk!  Dankzij m'n trainer Verano ben en word ik op het juiste spoor gezet om de motivatie te houden en de doelen bij te stellen.

Zoals Verano altijd zegt; Let's do this and No Excuses!

Bouchra

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zelfs het excuus dat ik kinderen heb en geen oppas, houdt mij niet meer tegen! 


"Ik zag er heel erg op tegen om weer te beginnen met sporten. Maar ik moest van mezelf, want de kilo's vlogen eraan, mijn conditie was waardeloos en ik voelde me futloos.

Ik zag de FB page al een paar keer voorbij komen en heb uiteindelijk toch maar de stoute schoenen aangetrokken.

Gelijk bij de eerste ontmoeting voelde ik mij al thuis en dacht: "Ja, dit moet ik kunnen volhouden." Je kan gewoon lekker jezelf zijn en niemand die op je neer kijkt, integendeel......De rest vd groep steunt je juist en moedigt je aan. 

Ik bereid me voor en ga ervoor! Zelfs het excuus dat ik kinderen heb en geen oppas, houdt mij niet meer tegen!"

Jeane

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20 kg in 6 maanden afgevallen!


Na een hele tijd (door een vriendin die daar al druk aan het sporten was) moeten aanhoren hoe leuk en gezellig het niet is bij Revolution Gym, heb ik toch een afspraak gemaakt voor een intakegesprek.

Het gesprek ging prima en je wordt meteen gewogen en zodra je hebt gezegd ik kom bij je trainen, krijg je een sportschema en een eetschema toegezonden. Dat was wel fijn.

Ik wilde niet naar zo’n grote sportketen, ik loop er wel eens langs en dan denk ik veel te druk en te massaal.

De eerste keer trainen, vooral als je het nog nooit gedaan hebt, was wel spannend. Kijken hoe je lichaam reageert op het sporten. Had natuurlijk wel flinke spierpijn. Het was leuk om te doen en je krijgt er ook goede begeleiding.

Ik ben begonnen begin september 2017 en ik sport nu twee keer in de week. Ben al 20 kilo afgevallen en voel me veel fitter en alles gaat veel beter. Loop gemakkelijker de trap op, woon op 3 hoog. Dat is al een voordeel, je houdt bepaalde dingen langer vol. Mijn conditie is stukken verbeterd.

Maar het fijne van Revolution Gym is de persoonlijke begeleiding. De trainingen zijn leuk, afwisselend en  je bouwt met de mensen die er zijn ook wel een bepaalde band op.

Dine

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sinds 2 jaar sport ik bij Verano met als doel om enerzijds af te vallen en anderzijds mijn conditie te verbeteren.

Wat ik heel prettig vind is de ongedwongen sfeer, waarbij je elke les je eigen grenzen mag opzoeken. Tegelijkertijd is het niet vrijblijvend en leer je om ook eerlijk te blijven aan jezelf; weten (willen) is nog geen doen (kunnen). Daarbij heb ik vooral geleerd om de lat niet te hoog te leggen, reëel te zijn over de snelheid van verandering en het belangrijk is om jouw eigen ritme te vinden en vast te houden.


Verano heeft met Revolution Gym voor mij een plek gecreëerd waarin het credo "work hard, play hard" mooi samenkomt en voel ik mij - zowel fysiek als mentaal - gezonder en sterker.

Roland

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 kilo afgevallen in 6 maanden!


"Ik woog 97kg. De minste inspanning kostte me al veel moeite. Ik zweette ontzettend veel en ook snel. Ik voelde dat dit niet goed kon zijn. Toen ik richting de 100kg ging en ik steeds grotere kledingmaten moest aanschaffen, ging er bij mij een knop om. Ik moest wat gaan doen! De gym trok me aan. Lekker dichtbij, dat kon geen reden zijn om niet te gaan. Daarnaast had ik de persoonlijke begeleiding nodig die ik nooit kreeg in de sportschool.

Als ik terugkijk heb ik veel bereikt. Ik ben bijna 20kg afgevallen. Ik eet veel bewuster en ondanks mijn onregelmatige diensten heb ik samen met Verano gekeken naar regelmaat. Het leuke aan de gym is de afwisseling van de soort trainingen, de persoonlijke begeleiding, maar ook de groep. Je wordt namelijk lid van een groep mensen, die allemaal anders zijn, maar allemaal met veel plezier naar de Gym gaan."

Martin

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sinds 2 jaar sport ik bij Revolution Gym. Dat ik hier graag sport, komt door de afwisseling van verschillende lessen (bootcamp, kickboksen, krachttraining en yoga) en de fijne trainers. Zij dagen je op een prettige manier uit om je grenzen te verleggen.

Daarbij komt de prettige sfeer die door Verano als eigenaar wordt gecreëerd.


Hierdoor wordt je onderdeel van een leuke community van mensen die allemaal op hun eigen niveau en om eigen redenen samen komen sporten.


Wat voor mij begon met een uurtje bootcamp in de week is nu 5 of 6 uur sport in de week. Dat komt omdat ik me bij Revolution Gym helemaal thuis voel. Ik ontmoet er leuke mensen en de uitdagingen zorgen ervoor dat ik fysiek en mentaal sterker word en ook nog mooi op gewicht blijf.

- Ronald

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gemotiveerd om ook te starten?

    Start vandaag voor maar €1,- ! 
    Waarom nog uitstellen?